Turqia kërkon ndihmë urgjente nga NATO

06 shkurt 16:18

Turqia i ka dërguar një kërkesë zyrtare NATO-s dhe aleatëve për ndihmë në trajtimin e pasojave të tërmetit të së hënës.

Vendi ka kërkuar ndihmë dhe pajisje mjekësore, njësi të ndryshme urbane të kërkimit dhe shpëtimit, si dhe “spitale fushore të pajisura plotësisht kundër motit ekstrem me personel teknik për montim”, shkruan “CNN”.

Përgjigja po koordinohet nga Qendra Euroatlantike e Koordinimit të Reagimit ndaj Fatkeqësive të NATO-s, e cila është e vendosur në selinë e NATO-s në Bruksel.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shqipëria ka rritur kontributin e saj në misionin paqeruajtës të…