UEFA përjashton Milanin

27 qershor 19:08

UEFA ka suspenduar Milanin nga sezoni i ardhshëm i garave evropiane për shkak të shkeljes së rregullave për Fair-Playin Financiar.

Sipas vendimit të UEFA-s, Milani dënohet për garën e ardhshme në të cilën arrin të kualifikohet brenda dy sezoneve të ardhshme (2018/19 apo 2019/20). UEFA ka njoftuar se Milani mund të ankohet në Gjykatën e Arbitrazhit.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shkruan: Akademik Rexhep Qosja Korrupsioni! Nepotizmi! Korrupsioni dhe nepotizmi! Këshilli…