Vazhdojnë punimet për muzeun e dëshmorëve në Landovicë

26 tetor 14:24

Drejtoria e Turizmit dhe Zhvillimit Ekonomik (DTZhE) në Prizren ka njoftuar se punimet për restaurimin e Kompleksit Memorial të Dëshmorëve në Landovicë, është duke vazhduar me ritëm të përshpejtuar.

Aktualisht, në këtë kompleks janë duke u zhvilluar punime të ndryshme për restaurimin e tërësishëm të objektit. Përfundimi i projektit do të bëhet sipas afatit të kontratës dhe ky kompleks do të funksionalizohet së shpejti si muze i dëshmorëve.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Nën organizimin e Drejtorisë për Kulturë, Rini e Sport, në…