Vendet që do kenë ndërprerje të energjisë elektrike

16 shtator 17:53

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet nesër dhe pasnesër.

17.09.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bobi (Kodi: 40043002) prej orës 08:30 deri në ora 11:30

Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

2.Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat -Voskopoja (Kodi: 40043001) prej orës 11:30 deri në ora 14:30

Vendet: Voskopoja,Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj, Tushaj – Soponica, Malsi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe biznise private.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

Gjakovë

1.Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Cermjani (Kodi: 80080012) prej orës 08:30 deri në ora 11:30

Vendet: fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjes

2.Nga TS 35/10 kV Gjakova I të ndërprehet:

Dalja 10kV Beci (Kodi: 80080010) prej orës 11:30 deri në ora 14:30

Vendet: Trakanish, Pala bardhi, Novosellë e Ulët, Novosellë Epërme, Janoshi, Osek pasha, Sopot, Lug Bulari, Aeroporti, Mulliri, Pozhegu, Pishina Janosh, Osek Qerim dhe Pompa Maras Petroll.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

Gjilan

1.Nga TS 110/10 (20)kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Strezovci (Kodi: 62000005) prej orës 08:30 deri në ora 11:30

Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagja Qamëria, Ujësjellsi, Kollarët, Malësia), Moqari i ulët, Reqan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë dhe Rahovica.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

2.Nga TS 110/10 (20)kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ropotova (Kodi: 62000014) prej orës 11:30 deri në ora 14:30

Vendet: Bozhec, Busavatë dhe Miganoc.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

Mitrovicë

1.Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës 08:30 deri në ora 11:30

Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

2.Nga TS 110/10 kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Maxhunaj (Kodi: 73000011) prej orës 11:30 deri në ora 14:30

Vendet: Dumnica, Samadrexha, Cicilia, Sllakovci, Ropica, Vilanci dhe një pjesë e fshatit Maxhunaj

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

Pejë

1.Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dobrusha (Kodi: 50052001) prej orës 08:30 deri ne ora 11:30

Vendet: Fshatrat Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrushë e Epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme dhe Ruhot.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:
Dalja 10kV Krusheva (Kodi: 50052003) prej orës 11:30 deri në ora 14:30

Vendet: Gurakoc Musollët, Gurakoc, Prekallë, Trubohoc, Zabllaq, Zallq, Shalonovicë, Osojan, Tupeq, Bllagaq dhe Drejë.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:
Dalja 10kV Prapaqan-Barani (Kodi: 53000002) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Beran, Prapaqan, Berliq, Krushevc i Ri, Rashiq, Gjocajt, Turjakë e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Baran i Ulët, Qallapek, Kusoriq, Llugagji dhe Buqan.

Arsyeja: Verifikimi i matjes së kabllove 10 kV.

Prishtinë

1.Nga TS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10kV Grashtic Radashec (Kodi: 14016001) prej orës 08:30 deri në ora 11:30

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

2.Nga TS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sharban (Kodi: 14016003) prej orës 11:30 deri në ora 14:30

Vendet: Koliq, Ballaban dhe Nishevc.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

Prizren

1.Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zhupa (Kodi: 31000026) prej orës 08:30 deri në ora 11:30

Vendet: Manasterice, Llokvice, Neprogoshte, Reqan, Pllanjanë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Ulët, Gornja- sellë, Mushnikovë, TS Prevalla, HOTEL Sharri, TS Sat styro,Ts Shpia e bardhe, Sredska, stajkovc, Bogoshevc, Drajqiq

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

2.Nga TS 110/10kV Prizreni 3 të ndërprehet:

Dalja 10kV Levisha (Kodi: 31000012) prej orës 11:30 deri ne ora 14:30

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe revizion i linjës.

18.09. 2019

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

10 kV Runik (Kodi: 74000005) prej orës 09:00 deri ne ora 10:00 si dhe prej orës 16:00 deri në ora 17:00
Vendet: Klinë e Epërme, Lagjet Mecini dhe Berani, Qubreli, Kotorri, Vitaku, Kastrioti, Runiku, Banja, Surigan, Radisheva, Qitakët, Leqina dhe Tërrnova.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja izolatorëve dhe e përçuesve.

2.Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

10/04 kV Qubrel Biringjiket (Kodi: 74000005065) prej orës 09:00 deri ne ora17:00
10/04 kV Qubrel Suhagerll(Kodi: 74000005020) prej orës 09:00 deri ne ora 17:00
Vendet:Qubrel Biringjiket dhe Qubrel Suhagerlla

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja izolatorëve dhe e përçuesve.

Prizren

1.Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

10 kV Kurilla (Kodi: 31000011) prej orës 11:00 deri ne ora 12:00
Vendet: Kurila 1,Kurila 2,Kurila 3,Kurila 4,Kurila 5,Maraqi

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollimi dhe rregullimi i pozitave ndarëse.

Prishtinë

1.Nga TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

10/04 kV Prugovc (Kodi: 10013011119) prej orës 09:00 deri ne ora 12:00 si dhe nga 14:00 deri në ora 17:00
Vendet: Prugovc.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos.

2.Nga TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

10/04 kV Lot 14 Kanali Besi (Kodi: 10013012109) prej orës 09:00 deri ne ora 12:00 si dhe nga 14:00 deri në ora 17:00
Vendet: Besi.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos.

18.09.2019

Punime nga palët e treta

Pejë

1.Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Ambulanta (Kodi: 50051009002) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: TS-Ambulanta.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e transformatorit.

Prishtinë

1.TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Mini max. (Kodi: 12000012177) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Mini max;

NS 10/0.4kV Gjini (Kodi: 12000012062) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS-Gjini;

NS 10/0.4kV Oti Market- (Kodi: 12000012061) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Oti Market,

NS 10/0.4kV As Projekt (Kodi: 12000012167) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS As Projekt;

NS 10/0.4kV Akea (Kodi: 12000012131) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Akea;

NS 10/0.4kV No Name- (Kodi: 12000012187) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS No Name;

NS 10/0.4kV Rr.Ahmet Krasniqi (Kodi: 12000012169) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Rr. Ahmet Krasniqi;

NS 10/0.4kV No Name- (Kodi: 12000012199) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS No Name;

NS 10/0.4kV Fidanishtja 1 (Kodi: 12000012059) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Fidanishtja 1;

NS 10/0.4kV Univerzal Pompa e Benzinit (Kodi: 12000012115) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Univerzal Pompa e Benzinit;

NS 10/0.4kV Sylejman Islami (Kodi: 12000012156) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Sylejman Islami;

NS 10/0.4kV Titan Beton Oti (Kodi: 12000012124) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Titan Beton Oti;

NS 10/0.4kV No Name (Kodi: 12000012189) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS No Name;

NS 10/0.4kV Petrol Company (Kodi: 12000012176) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Petrol Company;

NS 10/0.4kV Prroni i Njelmt (Kodi: 12000012174) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Prroni i Njelmët;

NS 10/0.4kV TS Shtylla Arbëri(Kodi: 12000012063) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Shtylla Arbëri;

NS 10/0.4kV Uliksi (Kodi: 12000012060) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Uliksi;

NS 10/0.4kV No Name (Kodi: 12000012200) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS No Name.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i blindës dhe vendosja e ormanit.

2.Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/ kV j18 Kodra e Trimave 8 (Kodi: 13000008) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

Vendet: Çamëria 3, Xhemajl Ibishi (1,3), Abedin Rexha, Fusha e Pajtimit 2, Shkolla e Gjelbër dhe Hasan Brahimi.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e rrjetit të tensionit 10 kV.

3.Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/ kV j12 Kodra e Trimave 7 (Kodi: 13000006) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

Vendet: Kodra e Trimave, Kolovica e Re dhe Kolovica e Vjetër.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e rrjetit të tensionit 10 kV.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Surpriza e javës së 5-të të Premier Ligës ka ardhur…