Vendet që u braktisën nga njerëzit dhe u ‘pushtuan’ nga natyra

07 mars 13:13

Mes kësaj bote vazhdimisht në zhvillim dhe ndryshim, ka edhe zona që mbeten të neglizhuara dhe të harruara me kalimin e kohës.

Vende të bukura, por të rrënuara, të cilat u lanë të shkatërroheshin nga njerëzit, por që janë rikuperuar në mënyrë të habitshme nga natyra.

Duket se këto relike janë bërë “shtëpi” e llojeve mbresëlënëse të bimësisë.

Në një galeri fotosh, e mbledhur nga Bored Panda, përdoruesit e mediave sociale nga e gjithë bota ndanë “copëza të frikshme” të vendeve të “pushtuara” nga jeta e bimëve.

FOTO/ Vendet që u braktisën nga njerëzit dhe u

FOTO/ Vendet që u braktisën nga njerëzit dhe u

FOTO/ Vendet që u braktisën nga njerëzit dhe u

FOTO/ Vendet që u braktisën nga njerëzit dhe u

FOTO/ Vendet që u braktisën nga njerëzit dhe u

FOTO/ Vendet që u braktisën nga njerëzit dhe u

FOTO/ Vendet që u braktisën nga njerëzit dhe u

FOTO/ Vendet që u braktisën nga njerëzit dhe u

FOTO/ Vendet që u braktisën nga njerëzit dhe u

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Prej disa ditësh, Françeska Jaçe, ndodhet në ishujt Maldive duke…