Vendosen shtyllat e reja të ndriçimit publik në ‘Bregun e Diellit’

30 prill 13:30

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se ka vendosur shtyllat e reja të ndriçimit publik në “Bregun e Diellit”, konkretisht në hapësirat ku kanë qenë të dëmtuara, por edhe nëpër pjesët ku ka munguar deri tani.

“Përmes kontratës për zgjerim dhe mirëmbajtje, po punojmë për një mjedis sa më të sigurt edhe gjatë natës”, është thënë në njoftimin e komunës së Prishtinës.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Klubi i zhytjes ”Trepça” raportohet është nisur nga Mitrovica në…