Veseli bënë homazhe te monumenti i ushtarit të pa njohur në Bruksel

22 nëntor 11:39

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka bërë sot homazhe tek monumenti i ushtarit të panjohur në Bruksel.

Veseli në këto homazhe është shoqëruar nga atasheu ushtarak i Forcës së Sigurisë së Kosovës që punon në Ambasadën e Kosovës në Belgjikë.

Për nder të pranisë së kryeparlamentarit Veseli në këto homazhe, garda e nderit e Mbretërisë Belgjikës ka intonuar himnin shtetëror të Kosovës dhe e ka njoftuar kryeparlamentari kosovar për historikun e monumentit të ushtarit të pa njohur.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në Klinikën e Neonatologjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës…