Veseli: Me miratimin e Ligjit për OJQ-të kemi fuqizuar demokracinë e vendit

15 prill 14:54

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka falënderuar deputetët që sot e kanë votuar Ligjin e Asociimit në Organizata Joqeveritare.

Ai ka thënë se e drejta e asociimit është njëra nga të drejtat më fundamentale të një demokracie.

“Ky ligj është i bazuar në praktikat më të mira ndërkombëtare dhe ka marrë në konsideratë rekomandimet e shoqërisë civile të Kosovës. Duke e votuar këtë ligj, ne e kemi fuqizuar demokracinë e vendit tonë”, ka shkruar Veseli në llogarinë e vet në “Facebook”.

/Epoka e re/ 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Për të tetëmbëdhjetën herë me radhë, në Kosovë do të…