Veteranët e Mitrovicës vizitojnë Prekazin legjendar

18 dhjetor 2018 | 21:01

Aty ku nisi lufta e UÇK-së, aty ku frymëzuan lulet e lirisë, në Prekazin legjendarë, aty ku u dha liria që sot e gëzojmë Ushtrinë e Kosovës.

Sot ishin veteranët e Mitrovicës, të prirë nga bashkëluftëtarët e lirisë me kryetarin e veteranëve, Rafet Bajgora.

Veteranët më pastaj e vizituan familjën e legjendarëve Adem e Hamzë Jashari, në Prekazë, si dhe kompleksi memorial “Adem Jashari”, ku u pritën në odën e bacit Rifat Jashari.

Ata i kanë shprehur mirënjohje dhe falënderime, për sakrificën e tyre që e solli edhe lirin, shtetin dhe Ushtrinë e Kosovës.

Në këtë odë ishte një pritje e ngrohtë nga familja Jashari.

Urime, bashkëluftëtarëve dhe popullit Ushtria e Kosovës.
Me respekt, Kryesitë e Veteranëve Mitrovicë!

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Dy persona kanë kërkuar trajtim mjekësor në QKUK Rreth orës…