Veton Mushkolaj këngë kushtuar Nënës (Video)

03 shkurt 14:20

Këngëtari Veton Mushkolaj, ka lansuar këngën të titulluar “Nënës”.

Kjo këngë është përcjell me videoklip dhe i është kushtuar nënës së tij.

 

/Epoka e re/

 

 

 

 

 

 

 

https://ëëë.youtube.com/ëatch?v=PPv-pUNb4ëU

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Punëtorët e Telekomit të Kosovës nuk po pajtohen me vendimin…