Videot, prioritet i “Facebook”

20 dhjetor 2017 | 21:25

“Facebook” ka bërë të ditur se do të promovojë akoma edhe më shumë videot në “News Feed” në mënyrë që të ngjallte më shumë interes tek përdoruesit dhe konkurrojë në mënyrë të drejtpërdrejtë me “Youtube”.
Rrjeti social tha gjithashtu se do të përmirësojë reklamat që shfaqen brenda videove.
“Facebook News Feed”, i cili përbëhet nga postimet e miqve dhe bizneseve, është gjëja e parë që 2.1 miliard përdoruesit hasin sapo hapin aplikacionin mobil apo uebsajtin.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sipas raportit të ‘Speedtest Global Index’, e cila ofrohet nga…