Vitia: Mbi 1.2 milion euro, investim rrënjësor pas 20 vitesh në Urologji

07 dhjetor 2023 | 16:21

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, ka bërë me dije se ka nisur puna për realizimin e investimit në infrastrukturën e Klinikës së Urologjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

Vitia ka thënë se mbi 1.2 milion euro, janë duke u investuar pas 20 vitesh në këtë klinikë.

“Mbi 1.2 milionë euro –   investim rrënjësor pas 20 vitesh në Klinikën e Urologjisë

Nisi puna për realizimin e investimit në infrastrukturën e Klinikës së Urologjisë në QKUK. Ky investim do të mundësojë: Kushte spitalore optimale për pritjen dhe trajtimin e pacientëve, dhoma të pacientëve të rinovuara,  hapësira të duhura për procedura dhe shërbime mjekësore, sportele të riorganizuara e korridore të rinovuara, transformimin e kushteve të punës për stafin dhe salla operative të optimalizuara – (përshirë zhvendosjen në lokacion tjetër të ESWL (aparatit për thyerje të gurëve dhe cistoskopisë). Vijojmë transformimin Klinikë për klinikë”, ka shkruar Vitia në “Facebook”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pyetja “çka do ishit në gjendje të bënit për çmimin…