Çifti kishte një mosmarrëveshje që pretendonte se ajo kishte kërkuar një pagesë prej 870,000 funte për të ndihmuar në lehtësimin e transferimit të Icardit në verën e Galatasaray.

Nara tha se ndarja e saj nga Icardi ishte “e dhimbshme”, por 29-vjeçari ishte më pak i sjellshëm duke thënë se ajo ishte “toksik” dhe donte të “kontrollonte” jetën e tij.