Zbuloni gratë më të bukura mbi 40 vjeç

21 prill 10:46

“Ordinary Woman” ka bërë një klasifikim bazuar në një studim dhe ka rënditur gratë më të bukura mbi 40 vjeç që kanë ruajtur sharmin.

E fundit në listë është Kate Beckinsale, ndërsa për të mësuar kush qëndron në vendin e parë shikoni fotot e mëposhtme:

15. Kate Beckinsale, 47 vjeç

Zbuloni gratë më të bukura mbi 40 vjeç (FOTO)

14. Claudia Winkleman, 49 vjeç

Zbuloni gratë më të bukura mbi 40 vjeç (FOTO)

13. Helen Mirren, 75 vjeç

Zbuloni gratë më të bukura mbi 40 vjeç (FOTO)

12. Davina McCall, 53 vjeç

Zbuloni gratë më të bukura mbi 40 vjeç (FOTO)

11. Kate Hudson, 41 vjeç

Zbuloni gratë më të bukura mbi 40 vjeç (FOTO)

10. Sarah Jessica Parker, 56 vjeç

Zbuloni gratë më të bukura mbi 40 vjeç (FOTO)

9. Nigella Lawson, 61 vjeç

Zbuloni gratë më të bukura mbi 40 vjeç (FOTO)

8. Reese Witherspoon, 45 vjeç

Zbuloni gratë më të bukura mbi 40 vjeç (FOTO)

7. Kate Moss, 47 vjeç

Zbuloni gratë më të bukura mbi 40 vjeç (FOTO)

6. Tess Daly, 51 vjeç

Zbuloni gratë më të bukura mbi 40 vjeç (FOTO)

5. Naomi Campbell, 50 vjeç

Zbuloni gratë më të bukura mbi 40 vjeç (FOTO)

4. Victoria Beckham, 46 vjeç

Zbuloni gratë më të bukura mbi 40 vjeç (FOTO)

3. Kim Kardashian, 40 vjeç

Zbuloni gratë më të bukura mbi 40 vjeç (FOTO)

2. Jennifer Aniston, 52 vjeç

Zbuloni gratë më të bukura mbi 40 vjeç (FOTO)

1. Jennifer Lopez, 51 vjeç

Zbuloni gratë më të bukura mbi 40 vjeç (FOTO)

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Albena Reshitaj, ka thënë se…