Zëvendësministri Shkodra po merr pjesë në konferencën e organizuar nga Komisioni Evropian

18 prill 2018 | 17:11

Në këtë konferencë u theksua për të arriturat e Republikës së Kosovës në luftën kundër drogave.

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Selami Shkodra, po merr pjesë në konferencën e organizuar nga Komisioni Evropian me shtete anëtare dhe vendet e Ballkanit Perëndimor me temë: Dialogu i ekspertëve në mes Bashkimit Evropian dhe Ballkanit Perëndimor.

Postimi i ploë zv/ministrit Shkodra

Sot, mora pjesë në konferencën e organizuar nga Komisioni Evropian me shtete anëtare dhe vendet e Ballkanit Perëndimor me temë: Dialogu i ekspertëve në mes Bashkimit Evropian dhe Ballkanit Perëndimor, ku theksuam të arriturat e Republikës së Kosovës në luftën kundër drogave dhe dokumentesh të cilat i ka ndërmarrë vendi ynë siç janë:strategjia kundër drogave dhe adaptimi i legjislacionit me Acquis Communitare,si dhe bashkëpunimin e institucioneve vendore me ato ndërkombëtare, në fushën e luftimit të drogave.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Boksieri me prejardhje nga Komorani i Drenasit të Kosovës, Altin…