Zgjedh shijen që don dhe freskohu me Jaffa Champion!

13 maj 15:36

Ofrimi i cilësisë së lartë të pijeve bio dhe freskuese, duke u bazuar në praktikat më të mira ndërkombëtare ishte dhe vazhdon të mbetët objektiva kryesore e brendit Jaffa Champion.
Brend ky që përmes shijeve të llojllojshme ka sjell freskinë e pa-krahasueshme.

Por, jo vetëm kaq.
Brendi i shijes botërore ndjek trendin e shijeve të reja.

Krejt çka ju mbetet është vetëm të zgjidhni njërën nga këto shije:
mollë, dredhëz, multivitamin, portokall, qershi, vishnje, limonadë, ice tea fruta mali dhe shumë shije tjera.

Shija që të freskon është lëngu nga brendi Jaffa Champion!

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kampanja e pastrimit të ambientit nga të gjitha llojet e…