Zgjedhjet s’kanë përfunduar ende në Preshevë

09 janar 2018 | 20:43

Një vendim i Gjykatës Administrative ka bërë që zgjedhjet e jashtëzakonshme në Preshevë, ende të mbesin vetëm me rezultat preliminar.

Kanë kaluar shtatëmbëdhjetë ditë nga mbajtja e zgjedhjeve të jashtëzakonshme në Preshevë, e rezultati ende mbetet ai preliminar. Gjykata Administrative shfuqizoi dy vendimet e Komisionit Komunal Zgjedhor të datës 25 dhe 26 dhjetor, që kishin të bëjnë me përsëritjen e zgjedhjeve në gjashtë vendvotime e ku përfshihej 1/3 e 38860 votuesve të Komunës së Preshevës.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Lëvizja Vetëvendosje! po kalon në një situatë jo fort të…