101 aktakuza për dy javë nga Prokuroria e Ferizajt

15 shkurt 2019 | 14:58

Prokuroria Themelore në Ferizaj për dy javë ka ngritur gjithsejtë 101 aktakuza për raste të ndryshme penale.

Në departamentin për krime të rënda janë ngritur tetë aktakuza, në departamentin e përgjithshëm për dy javë janë ngritur tetëdhjetë e katër aktakuza, ndërsa në departamentin për të mitur  në këtë prokurori janë ngritur nëntë aktakuza.

Prokuroria Themelore në Ferizaj mbetet e përkushtuar për luftimin e kriminalitetit, ngritjen e efikasitetit, transparencës dhe llogaridhënies.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në kuadër të programit të Komunës së Malishevës për përkrahje…