129 biznese individuale në Kamenicë përfitojnë subvencione

07 dhjetor 14:34

Drejtoria e Zhvillimit Ekonomik dhe Diasporës në Kamenicë pas thirrjes publike për aplikim për subvencione ka shpallur listën e bizneseve individuale përfituese.

Sipas komisionit të formuar për vlerësimin e aplikacioneve, 129 biznese individuale kanë përfituar në bazë të plotësimit të kritereve të vendosura nga komisioni.

Shuma e cila është ndarë për subvencionimin e bizneseve individuale është 64 mijë e 500 euro.

(Q.R / Epoka e re)

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, ka bërë me…