30 të arrestuar dhe 1 060 tiketa trafiku vetëm në 24 orët e fundit

11 mars 15:34

Policia e Kosovës (PK) ka njoftuar se 30 persona të dyshuar janë arrestuar vetëm gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë.

Sipas raportit 24 orësh të policisë është theksuar se 19 prej të arrestuarave janë në proces të mbajtjes për vepra të ndryshme penale.

Po ashtu, policia ka njoftuar se brenda 24 orëve ka shqiptuar 1 060 tiketa trafiku.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ka përfunduar konferenca dyditore për përmirësimin e ajrit në Kosovë…