55 zyrtarë policorë dhurojnë gjak

28 janar 2019 | 17:47

Policia e Kosovës, përkatësisht Drejtoria e Shërbimeve Shëndetësore në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Transfuzionit të gjakut, kanë filluar të hënën fushatën vetëdijësuese: “Dhurimi vullnetar i gjakut”, e cila është duke u mbajtur në Drejtorin e Përgjithshme të PK-së .

Vetëm të hënën 55 zyrtarë të uniformuar dhe civilë kanë dhuruar vullnetarisht gjak. I njëjti aktivitet do të vazhdoj edhe në të gjitha drejtorit rajonale të PK-së , përfshirë edhe Njësitet e Specializuara te PK-së dhe AKSP-së.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, ka…