70 për qind e meshkujve, “frikë” nga femrat me tatuazhe

23 janar 11:11

Në Francë 15 për qind e femrave eksperimentojnë me të paktën një tatuazh, ndërsa në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (ShBA) shifrat shkojnë në rreth 25 për qind.

Një studim i fundit i publikuar në “Psychology today” tregon se, ndonëse tatuazhi është përhapur së shumti dhe nuk përbën më lajm, ka ende meshkuj që kanë frikë nga femrat me tatuazhe, sidomos nga ato që kanë mbi dy tatuazhe dhe këta janë të mëdhenj.

Sipas “Psychology today”, rreth 70 për qind e meshkujve, kur shikojnë një femër me disa tatuazhe, mendojnë për të këto karakteristika: Nuk është tip sportiv, është pak e motivuar për jetën dhe karrierën, pak bujare, nuk beson në asnjë fe, nuk është shumë inteligjente etj.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në Francë 15 për qind e femrave eksperimentojnë me të…