82 pacientë me Covid të shtrirë në spitale

06 gusht 10:31

Në mjekim nga Covid-19 janë 82 pacientë, duke u bazuar në raportet e klinikave të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme.

Raporti i datës 6 gusht 2022, sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 21 pacientë + 2 në Mjekim Intensiv me oksigjeno-terapi
Klinika e Pediatrisë, 10 pacientë
Klinika e Gjinekologjisë, 5 pacientë

Spitali i Gjakovës, 16 pacientë
Spitali i Pejës, 13 pacientë
Spitali i Gjilanit, 8 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 1 pacient
Spitali i Prizrenit, 5 pacientë

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Njëmbëdhjetë njerëz kanë vdekur dhe disa të tjerë janë plagosur…