“A je budallë apo po luan budallën!?”

13 janar 20:30

Nga: Astrit Gashi


Në emër të cilit popull po flet kjo prokurori e cila ka dëshmitar të mbrojtur një kriminel si Milovan Drecun që vrau njezetë mijë shqiptarë. Në emër të cilit popull deshmitari i prokurorisë urdhëroi më vra femijë, pleq e gra e me djegë gjithçka shqiptare.

Kjo prokurori me afatë të skaduar i ka kindapuar udheheqesit poltikë të luftës sonë.

Sot Nasim Haradinaj foli me gjuhen e popullit, ishte i forte sepse fliste të verteta. E fitonte secilin debat me prokurorinë e cila u tregua e pa aftë të dokumetojë arrestimet e udhëheqesve politikë të famadhës Ushtria Çlirimtare e Kosoves.

Sot u demskua roli i saj.

Sot prokuroria e vertetoi se kjo nuk ka qellim individet por të njëllos luftën e popullit.

Prokurori që perdorë deshmitar kriminel dhe vrases mund të jëtë gjitheqka tjeter vetem prokurori jo.

Edhe gjykata që toleron prokurore të tillë nuk është e Kosovës.

Ju 82 deputet të Kosovës që votuat këtë gjykatë nese keni një pike gjaku shqiptar me se paku duhet të thirrni proteste popullore kunder shkeljeve flagrante te lirive dhe te drejtave te lirise.

Jo vetëm prokuroria por edhe Media, Politika, shoqeria civile po e luajnë budallen sikur nuk po shohin çka po ndodhë.

A nuk ju tregoi njeriu krysor i Eulex Simons!?

Sot po duartrokasim një hero të gjallë që demaskoi një prokurori.

Por ato që i tha Nasim Haradinaj i dini të gjithë, pse nuk ngritemi që mos të lejojmë të shkelen vlerat.

Apo doni që antivlera të dominojë kudo.

Sot i keni borgj Nasim Haradinajt.! Sot gjeneral e fitove betejen më të madhe. Sot tregove që më forcë mund të burgosin, të maltretojnë por asnjëherë nuk do të mundin shpirtin tend luftarak që mposhti regjimin serb e sot demaskove një prokurorë që ushqehet në kuzhinat e krmit!

Kur do të kuptoj gjykata se kjo prokurori po kundermon.. deri kur……

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kolonel Nexhmi Krasniqi, komandant i zonës ndërkufitare të Policisë së…