Aeroporti i Gjakovës i jepet në menaxhim FSK-së

18 prill 2019 | 14:01

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, në mbledhjen e sotme të Qeverisë ka marrë vendim që aeroporti i Gjakovës të mbetet në menaxhimin e FSK-së.

Ndryshe aeroporti i Gjakovës deri tani ka mbetur jo funksional.

Në fund të vitit 2015, Qeveria e Kosovës kishte emëruar Bordin e Drejtorëve dhe më pas, në janar 2016 është rekrutuar menaxhmenti.

Forcat Ajrore Italiane kanë lënë pas vete përveç aseteve edhe shtatë punëtorë të mirëmbajtjes të cilët janë kujdesur dhe kujdesen edhe sot për mirëmbajtjen dhe funksionalizimin e pajisjeve të aeroportit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri i Kosovës dhe lideri i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka…