Ahmeti dhe Matoshi inspektojnë punimet në rregullimin e shtratit të lumit Sitnica

09 gusht 2019 | 15:41

Kryetari i komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, së bashku me ministrin i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, kanë vizituar punimet që janë duke u bërë në rregullimin e shtratit të lumit Sitnica dhe ndërtimin e shtratit të lumit Janjevë.

Po ashtu, Ahmeti dhe Matoshi kanë bërë përurimin e fillimit të punimeve për projektin “Pastrimi i shtratit të lumit Sllovi-Lipjan”.

I pari i Lipjanit ka thënë se investimet e tilla janë shumë të mirëseardhura.

“Këto investime i mirëpret komuna e Lipjanit dhe do të qëndrojmë mbrapa çdo pengese eventuale të cilat mund të hasen gjatë implementimit të këtyre projekteve”, ka thënë kryetari Ahmeti.

Ahmeti dhe Matoshi u dakorduan që së bashku të bëjnë inspektimin e punimeve deri në finalizimin e tyre.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Futbollistët e gjeneratës ë artë, Fadil dhe Xhevdet Muriqi janë…