AKB-ja pjesëmarrëse në FE në World Trade Organization

28 shtator 20:11

Një delegacion i Aleanca Kosovare e Biznesit, gjatë pjesëmarrjes në Forumin Ekonomik në Gjenevë është takuar me drejtoreshën e përgjithshme e Organizatës Botërore të Tregtisë Ngozi Okonjo-Iwealau.

Në këtë takim, ky delegacion i kryesuar nga kryetari, Agim Shahini, diskutuan me znj. Iwealau. politikat ekonomike globale pas pandemisë si dhe avancimin e anëtarësimit të Kosovës në OBT.

Shahini tha se, ishte kënaqësi që ishin së bashku edhe me gazetarin Richard Quest nga CNN, Tahir Shabani Instituti për bashkëpunim dhe zhvillim si dhe znj. Lumnije Ajdini, Menaxhere e përgjithshme e AKB.

Ndryshe në në Forumin Ekonomik 2022 në Organizatën Botërore të Tregtisë po merr pjesë edhe AKB.

Në këtë Forum Ekonomik po marrin pjesë më shumë se 3200 pjesëmarrëse nga e gjitha Bota ku nuk po mungon as pjesëmarrja e Kosovës pavarësisht që nuk jeni anëtarë në OBT.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Blendina Zaplluzha shpall te pavlefshme deftesat, diplomen, certifikaten shme "Ymer…