AKP-ja transferon 106 milionë euro në buxhetin e Republikës së Kosovës

15 prill 16:07

Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit ka mbajtur mbledhje të jashtëzakonshme me qëllim të optimizimit dhe arritjes së shitjeve të planifikuara më 15 prill 2019.

Në këtë takim, Bordi i AKP-së ka miratuar ropozimin për transferim të “Fondeve të Përkohshme” të likuidimit në buxhetin e Republikës së Kosovës në shumën prej 106.800.00 milionë eurove.

Agjencia Kosovare e Privatizimit më transferimin e fundit në buxhetin e Republikës së Kosovës, deri më tani ka transferuar në total shumën prej 326 milion euro.

Bordi gjithashtu ka shqyrtuar dhe miratuar transaksionet e shitjes së aseteve me likuidim SHAL 45 në shumën totale prej rreth 9.5 milionë euro.

Në këtë shitje AKP-ja ka ofruar 98 asete për të cilat ka pranuar 148 oferta.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA) në Prishtinë…