Aldis Syla po sjell trendët e rrjeteve sociale në Kosovë

10 nëntor 2023 | 15:33

Djaloshi nga Kosova, Aldis Syla, po sjell trendë në rrjetet sociale në Instagram, Tik Tok, Facebook si dhe shumë rrjete të ndryshme.

Aldisi ka deklaruar se është duke punuar 24/7 duke bërë projekte të mëdha në rrjete sociale. Sipas burimeve tona brenda shoqërisë së Aldisit, ai së shpejti do të krijojë rrjetin social që do të shpërndahet në të gjithë boten.

Bëhet e dituar se mitrovicasi Aldis Syla menaxhon rrjetet sociale të shumë figura publike të estradës në Kosovë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Zyra e UNDP-së në Kosovë, në bashkëpunim me UNV dhe…