ALI AHMETI UDHËHEQËSI QË BASHKON EPOKAT E POPULLIT SHQIPTAR

15 maj 22:51


Ismet Sylejmani

Më 12 Maj 2021, u bënë 13 vjet nga atentati ndaj Udhëheqësit të popullit shqiptar Ali Ahmeti!

13 vjet nga tubimi i madh i popullit shqiptar në qender të Tetovë, në mbrojtje të figurës dhe personalitetit të madh heroik e historik të Udhëheqesit lavdimadh të popullit, Atdheut e Kombit shqiptar, të paarritshmit nëpër epoka Ali Ahmetit!

Të mëdhenjtë e truallit arbëror janë të pakapshëm, janë vazhdues misionesh, betejash e luftërash, janë stoik e të patundur, edhe kur të tjerët ua dëshirojnë fundin dhe tentojnë t’ua ndalin jetën!

Koha dëshmoi katërcipërisht se Ali Ahmeti është populli shqiptar!
Se Ali Ahmeti është Atdheu!
Se Ali Ahmeti është Kombi!
Te këto merr fuqi, mëson të kaluarën e lavdishme dhe e nderon me fuqi e kompetencë para botës!

Prishtinë, 15 Maj 2021!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një javë më parë “Gjurmë Shqiptare” e gazetarit Marin Mema…