Ambasada Amerikane në Prishtinë: SHBA dhe Kosova, ekipet tona favorite

09 shkurt 19:22

Ambasada Amerikane në Prishtinë e ka mirëpritur debutimin e Kosovës në Olimpiadën Dimërore “PyeongChang 2018”.

Kjo ambasadë në rrjetet sociale e ka shpërndarë fotografinë e ekipit tytë Kosovë dhe atë të SHBA-së.

Madje kjo ambasadë ka thënë se janë dy ekipet favorite të tyre në këtë olimpiadë.

Albin Tahiri ishte ai që e mbante Flamurin e Kosovës në ditën e sotme hapëse.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pas pranimit të projektit nga kompania sllovene “AG-Inziniring” për konservim…