Ambasada e Gjermanisë me rregulla të reja për terminët e vizave, nga shtatori me shërbime online

23 qershor 12:38

Ambasada e Gjermanisë në Kosovë ka njoftuar se terminët e vizave Schengen për udhëtime në Gjermani nga mesi i shtatorit tani mund të rezervohen përmes ofruesit të jashtëm të shërbimit VisaMetric.

Sipas një njoftimi në rrjetin social në “Facebook”, thuhet se kjo mundësi është ofruar që qytetarët të kursehen në kohë dhe të kenë mundësi aplikimi më të lehtë.

“Për të qenë në gjendje të ofrojmë më shumë data dhe kohë dukshëm më të shkurtër pritjeje për termine për viza Schengen, Ambasada në Prishtinë nga mesi i shtatorit do të punojë me Zyrën e Jashtme në Berlin për aplikim për shërbimin e kontraktuar me viza Schengen provi ders VisaMetric duke punuar së bashku. Ky bashkëpunim tashmë e ka dëshmuar veten edhe në disa vende të tjera”, thuhet në njoftim.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kandidati shqiptar për deputet në Kuvendin e Serbisë, Shaip Kamberi,…