“AME Rezonanca 2”, aty ku e gjenë shërimin

25 prill 2024 | 13:02

Kompleksit të madh shëndetësor “Rezonanca”, me një përvojë 30-vjeçare në fushën e mjekësisë, i shtohet edhe Spitali i Përgjithshëm “AME Rezonanca 2”.

Në kuadër të këtij institucioni shëndetësor, aktualisht kryhen shumë shërbime:

Kirurgji e përgjithshme

✨ Kirurgji abdominale (e barkut)

✨Kirurgjii torakale

✨ Kirurgji plastike dhe rekonstruktive

✨ Endoskopi diagnostike (bronkoskopi, gastroskopi, kolonoskopi…)

✨ Endoskopi intervente

✨ Proktologji (trajtimi i hemorroideve, fisurave anale etj)

✨ Kirurgji laparaskopike

Kirurgjia maksillo-faciale

Otorinolaringologjia

Gjinekologji me obstetrike

Pediatri me neonatologji

Mjekësi interne (sëmundjet e brendshme)

Radiologji

✨ Rezonanca Magnetike (MRI)

✨ Tomografi e kompjuterizuar (CT)

✨ Ultrazë

✨ Rentgen

Shumë shpejt (për pak ditë) në Spitalin tonë do të shtohen edhe veprimtari tjera në shërbim të pacientit do të kemi:

✨ Kardiologji invasive

✨ Urologji

✨ Ortopedi

Shërbimet aktualisht ofrohen nga ekspert të mirënjohur të fushave përkatëse të mjekësisë, me përvojë në Kosovë dhe vendet e ndryshme Evropiane.

Duke u bazuar në përvojën tonë shumëvjeçare si institucion shëndetësor dhe në profesionalizmin e kuadrit tonë, me përvojë vendore dhe ndërkombëtare, synojmë të jemi lider në Kosovë dhe Rajon, në ofrimin e shërbimeve shëndetësore, sidomos të atyre deficitare.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Lideri i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj,…