“AMO” pjesë e panairit International Green Week, në Berlin

18 janar 23:41

Ka filluar të mbahet panairi “International Green Week”, në Berlin të Gjermanisë. Pjesë e këtij panairi sërish është bërë kompania “AMO”.

Ky panair ka filluar sot dhe do të zgjasë deri më 27 janar. Gjatë kësaj periudhe do të promovohen produktet e kësaj kompanie të njohu tashmë në shumë vende të botës.

Kompania “AMO” është pjesëmarrëse në shumë panaire ndërkombëtare në Gjermani, Zvicër, Dubai, Francë dhe vende tjera të botës.

Produktet e kompanisë “AMO” janë prezentë në më shume se 30 shtete.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Më 19 tetor të vitit 2017, astronomët e Universitetit të…