Ansambli ‘Drenica’ zë vendin e dytë në festivalin mbarëkombëtar ‘I këndojmë lirisë’

09 qershor 17:13

Në festivalin mbarëkombëtar që është mbajtur në Klinë “I këndojmë lirisë”, për nder të rënies së komandantit Mujë Krasniqi-Kapuçi, ku ka marrë pjesë në hapje dhe në natën finale edhe kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, janë shpalosur vlerat e mirëfillta të folklorit tonë shqiptar.

Edhe Komuna e Skenderajt, në mesin e shumë qyteteve nga trevat shqiptare, është paraqitur në këtë ngjarje kulturore nëpërmjet ansamblit “Drenica”, dhe duke qenë një konkurrencë e fortë mes grupeve të këngëtarëve dhe shoqërive të njohura artistike, ka fituar çmimin e dytë.

Në natën finale që është mbajtur mbrëmë, kryetari Jashari ka marrë pjesë në ndarjen e disa çmimeve për fituesit dhe pjesëmarrësit e këtij festivali.

Image may contain: 6 people, people smiling, people standing and suitNo photo description available.No photo description available.Image may contain: 8 people, people sitting and outdoorImage may contain: 8 people, people smiling, people sitting, crowd, wedding, shoes and outdoor

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Nën përkujdesjen e kryetarit të Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri,…