Artan Gashi, rizgjidhet kryetar i Shoqatës së Gjyqtarëve

07 korrik 14:14

Është zhvilluar Kuvendi Zgjedhor i Shoqatës së Gjyqtarëve i Federatës së Basketbollit të Kosovës.

Nga 21 delegatë, kanë marrë pjesë 16 me të drejtë vote. Kandidat i vetëm ishte Artan Gashi, i cili ka qenë kryetar deri më tani.

Ai mori 16 vota për dhe asnjë kundër, duke fituar besimin edhe për katër vitet e ardhshme. Gashi ka falënderuar delegatët për besimin e dhënë.

Anëtarë të Bordit të SHGJFBK-së janë zgjedhur: Visar Bunjaku, Dren Pudarolli, Atdhe Goqaj, Lulzim Maloku, si dhe Ngadhnjim Shabani, sekretar i SHGJFBK-së. Kuvendi u monitorua nga Faton Kurshumlija, Komesar i Garave i FBK-së.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gazetari i njohur Kastriot Myftaraj i ka dhënë fund jetës.…