ATK-ja dhe AKP-ja koordinohen për bashkëpunim

12 korrik 11:09

Drejtori i Përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës Ilir Murtezaj, ka pritur sot në takim drejtorin menaxhues të Agjencisë Kosovare të Privatizimit, Valon Tolaj, me bashkëpunëtorët e tij.

Në këtë takim u diskutua për bashkëpunimin e deritashëm, si dhe thellimin e bashkëpunimit mes ATK-së dhe AKP-së, me qëllim të rritjes së efikasitetit gjatë proceseve të punës.

Drejtuesit e dy institucioneve e vlerësuan lartë bashkëpunimin e deritashëm, në funksion të zbatimit të marrëveshjes së bashkëpunimit, zhvillimit të procedurave adekuate ligjore, në trajtimin e kërkesave për lirimin dhe transferimin e barrës tatimore të ndërmarrjeve shoqërore (NSh), nga regjistri i pasurive kadastrale në llogarinë e fondit të mirëbesimit, ofrimin e të dhënave për shitjen e pasurive të ndërmarrjeve shoqërore (NSh), si dhe shlyerjen e borxheve tatimore të ndërmarrjeve që janë nën autoritetin e AKP-së.

Të dyja palët u pajtuan që të angazhohen në ruajtjen dhe rritjen e bashkëpunimit në mes këtyre dy institucioneve, në funksion të transparencës dhe efektivitetit të shërbimeve, zbatim të barabartë dhe të njëtrajtshëm të ligjit, si dhe një angazhim për kushte më të mira për veprimtarinë e përmbushjes tatimore.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Arsenali është i vendosur që ta blejë Wilfried Zahan, duke…