Babë e bijë i këndojnë dëshmorit Ilir Konushevci

02 qershor 2018 | 18:54

Këngëtari Vehbi Berisha me vajzën e tij, Fjollën i kanë kushtuar një këngë dëshmorit Ilir Konushevci.

Dëshmori Ilir Konushevci në radhët e UÇK-së shkroi rreshta të pashlyer në historinë tonë kombëtare, ishte ndër themeluesit e UÇK-së në Llap dhe është njëri ndër themeluesit dhe mbështetësit e sektorit të logjistikës për UÇK-në në përgjithësi.

(Epoka e re)

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ditë më parë, u tha se Blendi Fevziu do të…