Bashkatdhetarët furnizohen me derivate vetëm në “Petrol Company”

09 korrik 2024 | 10:55

Naftë cilësore, shërbim shumë korrekt, si dhe mirëpritja si duhet ka bërë që bashkatdhetarët tanë që jetojnë dhe punojnë nëpër shtete të ndryshme të botës gjatë kohës sa janë me pushime në Kosovë, me derivate të furnizohen vetëm në “Petrol Company”.

Blerimi ka ardhur nga Gjermania për pushime në Kosovë. Ai kalon shumë pompa të derivateve vetëm e vetëm për të ardhur për tu furnizuar në “Petrol Company”, nafë shumë cilësore me çmime ekonomike.

“Sa herë vijë unë në Kosovë më derivate furnizohem vetëm në ‘Petrol Company’. Me naftën që e marr këtu vetura ime ec njejtë sikurse në Gjermani. Unë asnjëherë nuk marrë derivate diku tjeter përmes se në Petrol Copmpany. Me këtë veprim siguroj vetën dhe kursej xhepin tim” tregon ai.

Si Blerimi janë edhe dhjetëra mijera bashkatdhetarë që asnjeherë nuk e ndërrojnë “Petrol Company” për furnizim me derivate.

Në anën tjetër nga “Petrol Company” konfirmojnë se kompania gjatë verës ka shtuar kapacitetet në mënyrë që të shërbej më së miri klientet e saj besnik që vijnë nga Diaspora.

Furnizimi me derivate në “Petrol Company” kursen xhepin tuaj deri në 30 % në raport me furnizimet nëper pikat tjera të shitjes së derivateve.

Për shkak të cilësisë së madhe të derivateve vetura juaj gjatë mbushjes me derivate në Petrol Company bën 30 % më shumë kilometra se sa furnizimi në pika tjera të shitjes së derivateve e që disa nga to kanë qenë të akuzuara edhe nga Prokuroria për mashtrime, shpaërlarje parash etj.

Është shumë më rëndësi për ju që sa herë të merrni derivate në “Petrol Company” merrni kuponin fiskal i cili do të shërbej si dëshmi për ju

Petrol Company është kompania më e vjeter e shitjes së derivateve me kapital 100 % vendor.

https://invite.viber.com/?g2=AQBJOnyp8UhyFVCS0ZFEWDahOYiyvHmE5FUDoaq%2F5UQleVfZDYtOWTqAuXsurhPQ&lang=en

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Nënkryetari i AAK-së, Pal Lekaj, ka dhënë një intervistë interesante…