Bëhet super i pasur për vetëm pesë minuta

15 shkurt 10:54

Të bëhesh super i pasur pa bërë asgjë është ëndrra e çdo personi. Por, ky qytetar belg e ka pasur fatin ta provojë atë moment, por për vetëm pesë minuta.

Luc Mahieux ka zbuluar se dikush kishte derdhur në llogarinë e tij të bankës, shifrën marramendëse prej më shumë se dy miliardë eurosh.

Përshtypja e çuditshme se ishte bërë shumë i pasur, zgjati vetëm pesë minuta, pasi banka fshiu menjëherë shumën nga llogaria e tij.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Më 22 shkurt promovohet monografia “Paraqitja dhe zhvillimi i ekstremizmit…