Berisha: Kush e ka autorizu Ridvan Muharremin me u marrë me rezerva?

21 shtator 2023 | 13:13

Deputeti i AAK-së, Bekë Berisha, e ka pyetur pushtetin lidhur me skandalin e vajit dhe rezervave shtetërore.

Ai ka kërkuar të di se kush e ka autorizuar Ridvan Muharremin të merret me këtë punë.

“Këtu u fol shumë e dëgjova shumë deputetë duke u menduar me u arsyetu pse nuk duhet hetim, bile ti i dhe zor fort. U mundova me të kuptuar edhe ty. E kam dëgjuar edhe këtë deputetin tjetër tu thanë që nuk janë vjedh 600 mijë, por 300 mijë. Hajnia e keqpërdorimeve është temë tjetër. Pse e përkrahi këtë hetim? Kallëzoni kush e ka autorizu Ridvan Muharremin? Pse u marrë ai me këtë punë? Kjo ka të bëj me sigurinë kombëtare. Pse po lypen certifikime e standarde. A janë respektuar procedurat? A kanë certifikim të sigurisë ministrja, akterët, Ridvan Muharremi. Pse u marrë ky me këtë punë? Nëse nuk përkrahet kjo, ju po doni me fsheh diçka. PIKË”, ka thënë Berisha.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Rreth 85 mijë euro janë ndarë nga Komuna e Lipjanit…