Berisha: Shërbimi primar shëndetësor, pjesë e rëndësishme e sistemit shëndetësor

02 mars 14:47

Zëvendësministri i Shëndetësisë, Ali Berisha, ka thënë se shërbimi primar shëndetësor është pjesë shumë e rëndësishme e sistemit shëndetësor.

Këtë deklaratë zëvendësministri Berisha e ka dhënë gjatë vizitës së tij në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Klinë.

“Komunat, Ministria e Shëndetësisë dhe Qeveria, nevojitet t’i koordinojnë veprimet që ky shërbim të jetë sa më efikas”, ka thënë Berisha, duke shtuar se në funksion të kësaj ishin edhe takimet e tija në komunën e Klinës.

 

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, ka pritur në…