Biblioteka e qytetit në Podujevë pasurohet me tituj të ri librash

07 shtator 15:32

Nën angazhimin dhe përkujdesjen e pasurimit të bibliotekës së qytetit me tituj të ri, Komuna e Podujevës, saktësisht drejtoria e Arsimit ka pranuar një donacion nga dr.sc. Ilaz Duli, me tituj të ri librash dhe 320 ekzemplarë.

“Komuna e Podujevës është mirënjohëse dhe falënderuese ndaj dr.sc. Ilaz Dulit për angazhimin dhe kontributin e tij për pasurimin e bibliotekave dhe shkollave për lexuesit llapjanë. Ekzemplarët do të shpërndahen edhe ne disa shkolla me qëllim të çasjes për lexim më të lehtë nga nxënësit tanë”, është bërë me dije në njoftimin për media të Komunës së Podujevës.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në prag të ndeshjes ndaj San Marinos, e cila do…