Bislim Zogaj, drejtor i Agjencisë për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale

06 qershor 2018 | 17:48

Kuvendi i Kosovës ka zgjedhur Bislim Zogaj drejtor të Agjencisë për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale të Kosovës.

Zogaj ka arritur të marrë 45 vota të deputetëve.

Më herët Bislim Zogaj ka qenë deputet i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK). Po ashtu, Zogaj ka qenë edhe i burgosur politik.

Mandati i drejtorit të Agjencisë për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale të Kosovës është 5-vjeçar.

/Epoka e re/

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Komuna e Prishtinës i ka bërë thirrje Prokurorisë dhe Policisë…