Biznesmeni “feston” vdekjen, mbi 1 000 të ftuar

15 dhjetor 2017 | 10:49

Një biznesmen japonez u diagnostifikua me një formë agresive të kancerit në gjak.

Ai kishte dy mundësi: ta zhvillonte kimioterapinë dhe t’i pranonte efektet anësore të saj ose vdekjen. 80-vjeçari zgjodhi mundësinë e dytë.

Satoru Anzaki zgjodhi vdekjen dhe për këtë vendosi të organizonte një “festë” në mënyrë që t’i falënderonte dhe t’u thoshte mirupafshim të gjithëve, shkruan “BBC”. Mbi 1 000 persona iu përgjigjën pozitivisht ftesës së tij.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një biznesmen japonez u diagnostifikua me një formë agresive të…