Bora e parë ka mbuluar Prishtinën, fillon pastrimi i rrugëve

25 nëntor 2023 | 09:13

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama, ka njoftuar janë duke u kujdesur që rrugët të jenë të pastra e lehtë të qarkullueshme për të gjithë.

“Të dashur qytetarë, keni kujdes gjatë ngasjes së veturave. Le ta përcjellim borën e parë me dashuri dhe kënaqësi”, ka shkruar Rama në “Facebook”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetarja e partisë serbe “Zavetnici”, Milica Gjurgjeviq-Stamenkovski, ka njoftuar në…