BUJAR OSMANI DIPLOMATI MË I SHQUAR SHQIPTAR JO VETËM NË MAQEDONINË E VERIUT

10 dhjetor 2023 | 16:06

Ismet Sylejmani

Ministri i Punëve të Jashtme  Bujar Osmani, është diplomati më i shquar dhe më i suksesshëm në historinë e diplomacisë shqiptare në përgjithësi dhe i Maqedonisë së Veriut në veçanti!

Nivelet e diplomacisë të Maqedonisë së Veriut me angazhimin dhe përkushtimin permanent e  progresiv të kontributit të Tij të madh, kanë shënuar  rezultate të cilat e bëjnë  krenarë çdo shqiptar patriot e adhetar kudo, në Maqedoni të Veriut, në Kosovë, në Shqipëri, në Luginë, në Mal të Zi dhe gjithëkund nëpër botë!

Kulmi i diplomatit më të shquar shqiptar të të gjitha kohërave deri në ditët e sotme, është paraqitja e Tij brilante  në pritjen madhështore dhe të ngroht që ia ka rezervuar Sekretarit Amerikan të Shetit Antony Blinken, në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Maqedonisë së Veriut në Shkup, dëshmon katërciperisht fuqinë e karizmës dhe kohezionin përfaqësues, të klasit përcaktues, të diplomatit me pozicion të qartë e të prerë integrues euroatlantik!

Shkolla politiko-patriotike e Udhëheqësit të popullit shqiptar Ali Ahmeti, kursi i saj madhor dhe vizioni i Tij, atdhetar e kombëtar, me ndikim të padiskutuesëm në çdo fushë, kanë dhënë e po japin çdo ditë e më shumë rezultate, të cilat janë vula e pashlyeshme e ndryshimeve të mëdha të pas luftës së Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare në dekadat e drejtimit të sukseseve të madha të BDI-së!

Prishtinë, 9 Dhjetor 2023!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një aksident trafiku ka ndodhur në fshatin Gllamnik të Podujevës.…