Burim Ramadani emërohet koordinator nacional për integrim dhe anëtarësim në NATO

18 prill 2019 | 16:45

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka bërë plotësim ndryshimin e vendimit për themelimin e Komitetit Ndërministror për Integrim dhe Anëtarësim në NATO.

Po në këtë mbledhje me një vendim të veçantë zëvendësministri i Mbrojtjes së Republikës së Kosovës, Burim Ramadani, është emëruar në pozitën e koordinatorit nacional për Integrim dhe Anëtarësim në NATO.

/Epoka e re/ 

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shoqata e Importuesve të Autorizuar të Automjeteve të Reja (SHIAR)…