Çeku sot raporton në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike

28 maj 2024 | 08:52

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, Hajrulla Çeku, sot do të raportojë në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike.

Ministri Çeku do të raportojë lidhur me raportin e auditimit të performancës “Efektiviteti i fondeve për financimin e sportit”.

Komisioni do të mblidhet në ora 11:00.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se Bashkimi Evropian…