Ç’janë këto gjëmë

14 maj 13:28

Tahir Desku

Ç’JANË KËTO GJËMË
(Për Malush Ahmetin)

Ç’janë këto gjëmë që vijnë
Nga toka e deti
Kush po digjet n’qiell
Vetë Alush Ahmeti

Le të rriten brezat
Se unë n’zjarr u kalla
Amanet e kemi
Nga vetë Sylë Rezalla

S’e lëshoj tokën time
As këtë qiell me re
Qielli pa u shembur
Jo pa rënë për dhe

Hej Malush Ahmeti
Nam ja le kësaj ane
Me copat e trupit
Ngrite istikame

Një kullë po ndërton
Me gjymtyrët e tij
Tek shtrihet atdheu
Kosovë – Shqipëri

S’e lëshoj tokën time
As këtë qiell me re
Qielli pa u shembur
Jo pa rënë për dhe

Hej Malush Ahmeti
Nam ja le kësaj ane
Me copat e trupit
Ngrite istikame

Përzgjodhi: B. D.: Epoka e re


Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në kuadër të investimeve në shëndetësi dhe në kuadër të…